Lækre fyldte pandekager med kylling

Print page

Fyldte pandekager

Jeg lavede en stak pandekager forleden dag. De er selvfølgeligt bleven brugt til fyldte pandekager. Denne gang blev fyldet lavet med kylling og alt andet jeg lige kunne finde i køleskabet. De mættede rigtig godt og der var en del af fyldet tilbage til næste dag. Vi spiste den på samme måde men med tortilla i stedet for pandekager 🙂

Ingredienser til en stor portion:

  • ca 500 g kylling bryst filet, skåret i mindre stykker
  • ca 200 g hvide bønner, andre bønner kan også bruges, fx dem fra dåse
  • garam masala
  • salt og peber
  • 3 løg
  • 5 fede hvidløg
  • 1 dåse flåede tomater, hakket
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • lidt olie til stegning
  • en mindre stykke kål, ca 150 g (rester fra kåldommere)
  • broccoli
  • en bouillon terning
  • en portion pandekager

Fremgangsmåde:

  1. Hvis du bruger tørre bønner skal de sættes i blød natten over. Husk de ændrer volumen så der skal være meget vand i.
  2. Kom rigeligt af garam masala på kyllingen og bland godt sammen. Lad stå.
  3. Kog bønner efter anvisningen på pakken.
  4. Hak løget groft. Gør det samme med hvidløg.
  5. Kom lidt olie på panden eller i en stor gryde og svits det hakkede løg i.
  6. Kom hvidløg i og steg videre et par minutter.
  7. Kom hvidkål i og steg yderligere 5 minutter.
  8. Tag alt fra panden/gryden og kom olie på igen.
  9. Put varmen på det højeste og vent til panden bliver rigtig varm.
  10. Kom kylling i og steg fra alle sider.
  11. Kom løg med kål osv på panden igen. Bland sammen.
  12. Kom flåede tomater i samt tomatpuré og bouillon terning.
  13. Kom bønner i.
  14. Der skal være så meget væske i gryden at den dækker alt. Så kom vand i hvis der mangler væske.
  15. Bring gryden i kog, put låg på og lad det simre i ca 15 – 20 minutter under låg.
  16. Smag med salt og peber og evt med chili.
  17. Til sidst kom broccoli i mindre stykker, kog op og sluk for varmen.
  18. Fyld pandekager med sovsen, rul dem og kom dem på en smurt fad.
  19. Kom revet ost på (jeg brugte skiveost da jeg glemte at købe revet ost 🙂
  20. Bag i forvarmet ovn til 200 grader i ca 30 minutter eller indtil osten bliver brun.
  21. Server med salat til.
lækre fyldte pandekager

Lækre fyldte pandekager

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

1 thought on “Lækre fyldte pandekager med kylling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *