Kyllingebryst i fad

Print page

Kyllingebrystfillet i fad

Det er min favorit opskrift på kylling når der skal komme gæster. Det er nemt, hurtigt og altid vellykket. Jeg har lavet denne ret i lørdags da jeg inviterede mine veninder. Hver af os skulle komme med en ret og jeg valgte at lave denne her kylling.

Hvad skal du bruge:

  • kyllingebrystfiletter, jeg brugte 7 store stykker og jeg delte hver af dem i to
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 glas rød pesto
  • ca. ½ liter piskefløde eller et andet flødeprodukt, fx cremefine
  • stødt paprika
  • 500 g champignon
  • 3 peberfrugt
  • 3 porrer
  • salt og peber
  • bacon i skiver (en skive til hver stykke kød)
  • 1 pakke koktailpølser, ca. 200 gram
  • 2 – 3 fede hvidløg

Fremgangsmåden:

  1. Rens porrerne, skær det grønne af og behold det til fx. en suppe. Skær dem i skiver og kom i bunden af en dyb bradepande.
  2. Skær peberfrugt i tern og kom den over porrer.
  3. Skær champignon i 4 og kom dem over porrer og paprika.
  4. Gør det samme med hvidløg.
  5. Hvis dine filletter er store (det var mine) skær dem i to tværs over.
  6. Kom kyllingebryst filletter i en fad og drys med salt, peber og stødt paprika. Dyp filetterne omhyggeligt i krydderierne.
  7. Wrap filetterne i bacon og læg dem ved siden af hinanden oven på alle grøntsager i fadet.
  8. Fordel koktailpølser imellem hver stykke kylling.
  9. Kom tomater, fløde og pesto i en skål og bland det hele grundigt.
  10. Held sovsen over kødet og stil i forvarmet ovn til ca. 200 grader.
  11. Bag i ca. 1 time.
  12. Server med ris eller andet, fx. fløde kartofler og salat.

8 thoughts on “Kyllingebryst i fad

  1. Så skulle der laves aftensmad til en mande aften hvor vennerne skulle spille papir og blyant rollespil. Fandt frem til den her opskrift og må sige at det var en stor succes blandt folk. Kan kun anbefale den opskrift, den er hugget og skrevet ned i min private kogebog.

    • Hej Nanna,
      Tak fordi du kigger ind 🙂
      Jeg plejer at regne med, at hver person spiser ét styk brystfilet, så opskriften her er til 7 personer.
      Men det afhænger også af hvor meget du og dine gæster eller familie spiser, der vil altid være nogen som spiser lidt mere og andre som spiser lidt mindre 🙂
      Mvh,
      Tamara

  2. Hej Tamara,det ser meget lækkert ud ,jeg vil prøve opskriften når jeg skal have gæster,jeg kan bare ikke printe den ud på den kanal du bruger,så jeg må selv skrive den ned,
    kh,
    Ketty.

    • Hej Ketty,
      Tak! Det smager også lækkert, det kan jeg forsikre dig om.
      Du burde kunne udskrive det hele fra bloggen men jeg har bedt Bodil om at kigge på det i morgen 🙂
      Håber hun får styr på din printer 🙂
      Kh,
      Tamara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *