Jeg bevæger mig i suppeverden igen. 🙂
Grøntsagssuppe er en ynglings suppe for tiden, i hvert faldt for Lucas. Så vi har lavet grøntsagssuppe igen, selvom jeg egentligt planlagte noget andet den dag.
Det her er den nemme udgave.
Jeg brugte:
- 3 kyllingefilletter
- ca. 750 g grøntsags blanding fra Lidl, der er 18 slags grøntsager i den.
- ca. 2 l vand
- 2 stk. allehånde
- 1 laurbærblad
- ½ dåse majs (den anden del brugte jeg til majsboller)
- salt og peber
Hvordan skal du gøre det:
- Skyl kylligefiletter.
- Hæld koldt vand i gryden og kom filletter i sammen med allehånde og laurbærblad.
- Kog op og lad den simre i ca. 25 minutter.
- Derefter skal du tage kødet op og skære i mundrettede stykker.
- Kom grøntsagsblanding i vandet og kog op og lad dem koge i fem minutter på middel varme.
- Kom kødet i.
- Smag til med salt og peber.
- Hvis du vil have suppen lidt tykkere, kan du blande lidt (ca 2 spsk) maizeina med vand og komme i suppen.
- Server med boller eller brød til. Jeg har bagt majsboller til suppen.