Æblekokoskage.

Print page

IMG_8380

Det er nok den nemmeste kage man kan lave, OG den smager så dejligt, at man vil lave den igen, og igen, og igen… 🙂 Jeg fandt den for et stykke tid siden i en dameblad da jeg var hos lægen, kan ikke lige huske hvad det var for et blad, men jeg har affotograferet den og bagt den efterfølgende.

Jeg har bagt den også i dag, da jeg ventede besøget af en veninde. Hun kom desværre ikke men jeg kan glæde jer med at dele opskriften mens jeg spiser kagen selv ;-)

Ingredienser:

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 175 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 75 g kokosmel
  • 3/4 dl mælk
  • 2 – 4 æbler
  • perlemelis

Fremgangsmåde:

  1. Rør smør og sukker hvidt.
  2. Tilsæt æg, ét ad gangen mens du rører.
  3. Tilset de øvrige ingredienser (undtagen æbler og perlemelis).
  4. Rør godt til en ensartet masse.
  5. Smør en lille bradepande eller tærteform med smør og kom dejen i.
  6. Tænd ovnen på 175 grader.
  7. Skræl æbler og skær dem i både (1 æble = 8 både).
  8. Læg dem pænt på dejen, præs dem mod bunden.
  9. Fordel perlemelis ovenpå.
  10. Bag kagen ca. 35 minutter i forvarmet ovn indtil den er gylden. Tjek evt. med en træpind, der er intet på pinden hvis den er gennembagt.
  11. Server til familien eller gæster og skynd dig til at tage et stykke til dig selv før det hele forsvinder 🙂

img_8373

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *