Har du ikke lige gær i køleskabet en lørdag morgen når du vil bage boller, behøver du ikke at gå i panik. Her får du en nem løsning på boller du kan lave i løbet af 30 minutter, fra start til slut 🙂 Sådan!
Ingredienser:
- 5 dl mel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- ½ tsk salt
- 5 spsk blødt smør
- 2 æg
- 1,5 dl mælk
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Kom mælk og æg i en skål og rør dem sammen. Hæld lidt af blandingen fra til pensling.
- Kom alle ingredienser i en foodprocessor og rør dem sammen.
- Kom mælke/ægge blanding i og rør godt.
- Kom dejen på meldrysset bord og ælt lidt i hånden.
- Rul dejen ca. 3 cm tyk, tag et glas og skær cirkler ud af dejen.
- Kom cirklerne på en bageplade og smør med mælke/ægge blandingen.
- Bag 10 – 15 minutter med varmluft.
- Nyd din morgenmad 🙂
Velbekomme!
Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂