Mirabelle sorbet

Print page
Mirabellesorbet

Mirabellesorbet

Den er dejlig frisk og lidt syrlig i smagen. Faktisk sådan som jeg kan lide det 🙂

En vellykket eksperiment.

Eksperiment fordi denne sorbet er lavet med inspiration fra bogen “Ismageriet”, efter opskriften på jordbærsorbet.

 

Ingredienser:

  • 400 g friske eller frosne jordbær, jeg brugte frosne
  • 100 g sukker
  • 3,6 dl sukkerlage
  • 2,4 dl vand
  • saft af ½ citron

Fremgangsmåde:

  1. Kom bærrene i en skål, held sukker over og lad dem stå nogle timer eller natten over.
  2. Blend dem godt sammen med sukker, vand, saften af citron og sukkerlage.
  3. Kør på ismaskine.
  4. Hvis du ikke har en ismaskine kan du komme massen i fryseren og røre rundt hver halve time. Den skal have ca. 2 timer i fryseren.

 

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *