Makrelsalat

Print page

makrelsalat

Jeg elsker røget makrel! Men nu om dage er det lidt svært at spise den uden brød 🙂 så jeg kiggede på polske opskrifter i går. I Polen laver man nemlig mange salater og røget makrel er tit en ingrediens man bruger 🙂

Så denne salat er bare min version af makrel salat, som sagtens kan spises hvis man er på LCHF 😀 Du kan variere salaten på alle tænkelige måder, du kan fx komme peberfrugt i eller ærter eller majs eller noget helt andet 🙂

Ingredienser:

  • 1 røget makrel
  • 2 – 3 salt agurker, hvis du ikke har dem kan du bruge almindelig agurk eller syltede agurker
  • 2 – 3 kogte æg
  • 2 – 3 mindre tomater
  • 2 mindre rødløg
  • ca 100 g fetaost i meget små stykker
  • lidt purløg til pynt, den havde jeg ikke i går
  • mayonesse og sennep
  • dine foretrukne krydderier, eller krydderier til salat/dressing

Fremgangsmåde:

  1. Tag skindet og ben af makrellen.
  2. Skær den i mindre stykker.
  3. Skær æg i mindre stykker, gør det samme med agurker.
  4. Hak løget fint.
  5. Skær også et par tomater på samme måde hvis du vil.
  6. Kom det hele i en skål.
  7. Bland mayonesse med lidt sennep og krydderier.
  8. Kom blandingen i skålen med resten og rør godt.
  9. Anret med tomatbåde ovenpå og drys med purløg.

Nyd til frokost evt. med lidt knækbrød til.

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *