Glasur er vigtig når du skal pynte dine kager. Her er opskriften på den bedste glasur jeg kender. Den kan holde meget længe og mister hverken farven eller formen. Den er også nem at lave. Det er den perfekte glasur. 🙂
Glasuren er nem at arbejde med, den er elastisk og glat. Den drypper ikke fra skeen og lader sig forme og smøre på store overflader.
Ingredienser:
- 90 gram æggehvider, som svarer til ca 3 æggehvider
- 445 g flormelis
- 5 – dråber citronsaft
Fremgangsmåde:
- Det er bedst hvis æggehvider får lov til at stå i køleskabet natten over, så de når at “sætte sig”.
- Kom alt i en stor skål.
- Tag din håndmixer og pisk på den laveste hastighed i ca 10 – 20 minutter. Laveste hastighed er vigtig da der ikke må komme luft i massen.
- Du ender med en hvid, fast masse som ikke drypper fra piskeriset men er temmelig elastisk i det.