Til min pulled pork lavede jeg Coleslaw salaten. Der er mange opskriften på den alle steder og jeg log mig også inspirere af nogle derude :-)I de fleste af dem er der brugt mayonnaise samt eddikke eller balsamico i. Jeg bestemte mig for at lave en god light version som er både spiselig af de voksne og børn. Dvs. uden hverken balsamico/eddikke eller mayonnaise.
Her er opskriften på min version af Coleslaw salat:
Ingredienser:
- 4 gulerødder
- 2 æbler, jeg brugte 3 æbler men de var meget små 🙂
- ca 200 g hvidkål
- en lille salatløgDressing:
- salt
- peber
- sukker
- græsk yoghurt, 10%
- citronsaft
Fremgangsmåde:
- Snit kål og riv gulerødder, æbler samt løg.
- Bland dem sammen i en stor skål.
- Lav dressingen af græsk yoghurt og smag den med sukker, citronsaft, salt og peber.
- Kom den i salaten og bland godt.
Velbekomme!
Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂
Hej ‘
Er det LCHF at bruge gulerødder, æbler, sukker ?? Jeg skal godt nok tabe mig men det er måske mere til de liberale lchf spiser ???
Det kunne være fedt hvis du skrev hvor længe ting kan holde sig eller om det kan fryses som f.eks. de æggemuffins med bacon og pølser …
Hilsen Pia
Hej Pia,
Denne salat er ikke LCHF.
Jeg begyndte min blog lang før jeg opdagede at LCHF eksisterer, så man kan ikke regne med at alle opskrifter er LCHF 🙂
Du kan dog nemt omdanne salatten til en liberal LCHF salat hvis du erstatter sukker med sukrin.
Mht æggemuffins så blev de spist med det samme 🙂 men jeg vil tro, at du sagtens kan have dem i køleskabet i nogle dage.
Jeg plejer at lugte til maden der står i køleskabet, dufter den rigtigt så er den spiselig 🙂
Om du kan fryse æggemuffins? Prøv! 🙂 Jeg vil gerne høre om det lykkedes 🙂
Hilsen,
Tamara