Brownies med mandler

Print page

Image_1

Jeg bagte denne brownies for et stykke tid siden. Det er min favorit opskrift som jeg fik fra en af mine gamle kollega. En god, afprøvet kage, testet ved flere lejligheder både på job og hjemme 🙂

Det er måske for meget sagt, at jeg bagte den, da det var Lucas der gjorde arbejdet, det kan du se på billederne 🙂

Normalt bager jeg/vi den med hakkede valnødder, men dem løb jeg tør for sidst, så jeg brugte smuttede og let ristede mandler, som jeg hakkede lige før bagning.

Ingredienser:

  • 250 g smør
  • 150 g mørk chokolade i små stykker eller chokoladeknapper
  • 4 æg
  • 250 g sukker
  • 150 g hvedemel
  • 3 spsk kakao
  • 200 g hakkede mandler

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Smelt smørret sammen med chokoladen i en gryde og lad det køle af.
  3. Pisk æg og sukker til en luftig hvid masse.
  4. Bland mel, kakao og mandler sammen og vend det hele forsigtigt i æggemassen.
  5. Vend den afkølede smør med chokolade i.
  6. Hæld dejen i en smurt form og bag den midt i ovnen i ca 35 minutter.
  7. Lad kagen køle af og skær den i firkanter.

Fik du lige lysten til at bage? 😉 Det er du ikke ene om 😀

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *