Frokost: Tunsalat med æg

Print page

LCHF Tunsalat med æg og kål

Endnu én nem LCHF salat 🙂 Michael har et par gange haft den med på arbejde til frokost og han kom ikke sulten hjem 😀

Ingredienser til to personer:

  • lidt hvidkål, der skal ikke ret meget til
  • 1 dåse tun i olie
  • salt og peber
  • 2 løg, jeg bruger både almindelig og rødløg
  • 2 større tomater
  • 1 peberfrugt
  • et godt styk agurk
  • 1 – 2 æg per person
  • evt 1 avocado

Fremgangsmåde:

  1. Snit hvidkål fint.
  2. Skær tomater i mindre stykker, gør det samme med avokadoen, agurken og peberfrugten.
  3. Hak løgene fint.
  4. Kom alt i en skål, krydr med salt og peber.
  5. Kom tun med olie i og rør godt igen.
  6. Til sidst kom ægget i. Du kan enten skære det i kvarte eller hakke det fint som salat. Begge dele virker meget godt.
  7. Bland det hele godt.
  8. Nyd salaten til frokost 🙂

Velbekomme!

Og her er versionen med icebergsalat 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *