Nogle gange er man nødt til at rydde op i køleskabet for at få lidt mere plads i det og for at bruge alle de små rester i stedet for at smide dem ud 🙂
Hver gang jeg skal gøre det, tænker jeg på en tærte. Egentligt fordi man kan næsten komme hvad som helst i en tærte og slippe godt fra det 😀
Så dagens aftensmad bestod af rester fra køleskabet på en tærtebund. Den er bleven spist rup og stup 🙂
Ingredienser:
- en portion madtærtedej
- en pose frosen helbladet spinat
- kogt ris, jeg kogte ca 2 dl ris til tærten
- 4 æg
- 3 – 4 dl fløde eller mælk, hvis man ønsker en slankere version 🙂
- rester af pulled pork
- 1 dåse flåede tomater
- fetaost
Fremgangsmåde:
- Tø spinaten op og pres væsken ud af den, lige så meget som du kan.
- Lav madtærtedejen efter opskriften.
- Kom den på et smurt fad og stil i køleskabet.
- Stil ovnen på 200 grader.
- Kom pulled pork i en gryde og kom flåede tomater i.
- Kog sammen indtil væsken fordamper lidt og du får en ret tyk sovs.
- Kom risen ovenpå tærtebunden.
- Kom spinaten ovenpå risen.
- Fordel pulled pork ovenpå spinaten og kom derefter fetaost ovenpå.
- Pisk æg med mælk eller fløde og hæld blandingen ovenpå tærten.
- Bag i ovnen i ca 30 minutter.
- Server med lidt grønt salat til 🙂
Velbekomme!
Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂