Når jeg ikke rigtigt har tid eller lyst til at lave mad spiser vi pandekager. Dem kan jeg lave på mange måder så de bliver aldrig kedelige og samtidigt bliver de mættende.
for et par dage siden have jeg noget havregryn udblødt i mælk som Lucas ikke ville spise til morgenmaden, lidt koldskål og en moden banan. Sammen med et par æg, vaniljesukker og lidt mel blev de alle til dejlige pandekager som vi spiste med marmeladen og hytteost 🙂
Ingredienser:
- ca. 250 g mel
- ca 1 dl havregryn udblødt i 2 dl mælk
- ca 2 dl koldskål
- 2 æg
- 1 moden banan, most
- 1 tsk natron
- 2 tsk vaniljesukker
- lidt salt
Sådan skal du gøre:
- Kom koldskål, havregryn med mælk, banan og æg i en skål og bland det hele godt.
- Kom derefter mel blandet med natron og pisk godt. Dejen skal have konsistensen af tyk fløde. Hvis dejen er for tyk brug mere koldskål eller kærnemælk.
- Lad stå i køleskabet ca 30 minutter.
- Bag på en olieret pande eller helt uden fedt på.
Velbekomme!