Bradepandekartofler

Print page

Image_03

Det er nemt at købe fritter i en supermarked, nogle af dem smager også godt, men jeg fortrækker selv at lave kartofler i bradepanden når vi griller, eller bare vil have det lidt mere festligt. Det gjorde vi også i går.

Som alle andre opskrifter er denne nem og lige at gå til. Du behøver ikke engang skrælle dine kartofler blot du skrubber dem grundigt. Jeg har dog skrællet dem i dag.

Hvad skal du bruge:

  • ca. 15 kartofler (det har jeg brugt til 3 voksne og et barn)
  • hvidløg
  • olivenolie eller alm. olie
  • krydderier efter eget valg, jeg brugte: oreganosalt, stødt paprika, timian, basilikum, salt, peber

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skrub eller skræl kartoflerne.
  3. Del dem i både, dvs. del hver af dem i fire stykker på langs
  4. Kom olie i en større skål og kom krydderierne samt hvidløg i.
  5. Kom lidt mere olie hvis massen er for tørt.
  6. Vend kartofler i.
  7. Kom kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og stil dem i ovnen.
  8. Bag ca. 30 – 35 minutter indtil de er brune på overfladen.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *